Pages

Babyshoot ~ Phileine

Twee weken geleden had ik het genoegen om de prachtige Phileine met haar ouders te fotograferen. De dame vond het reuze interessant en de ouders zorgden er samen met mij voor dat ze zich al snel op haar gemak voelde.



Newborn lifestyle shoot

Onlangs ging een langgekoesterde wens van mij in vervulling, een aanvraag voor een newborn lifestyle shoot. Het werd een fijne en relaxte ochtend waarop ik gastvrij ontvangen werd in een prachtig huis. Onderstaand het resultaat.









Give aways

Op een aantal blogs vinden er fijne give aways plaats. Ik deel deze 'give aways' niet alleen om jullie mee te kunnen laten dingen naar de prachtige 'prijzen', maar ook om jullie te laten kennismaken met een aantal prachtige interieurblogs die het volgen waard zijn.



Op het blog van Els ding je mee naar een prachtig kussen van Bloomingville. Op het blog van Arja maak je kans op een stoer zwart-wit telefoonhoesje. Marit ging voor ons aan de knutsel en maakte twee schitterende kussenhoezen. Via het blog van Lisanne kun je een stoere vormgegeven poster winnen van het nieuwe interieurmerk OHMYHOME.

Meet Mr. Printables

Enige tijd geleden stuitte ik op de website van Mr Printables. Op deze site vind je allerlei gratis downloads, van een uitnodiging voor een feestje, een recept voor het maken van recylce knutsels, van lieve kaartjes, tot... nog veel meer! Je MOET echt even een kijkje nemen, het is de moeite waard.

Ik gebruikte deze template en verstuurde een kaartje naar een lieve vriendin:


Daarnaast knutselde ik in een mum van tijd deze slangen in elkaar en bleek dat de door mij gepersonaliseerde onderzeeër de musthave is voor in bad.

Miepisch Instagram Month ~ Juli 2013

Iedere maand plaats ik een 'Miepisch Instagram Month' en maak ik jullie deelgenoot van een aantal van mijn maandelijkse geluksmomentjes. Deze nieuwe categorie is ter vervanging van mijn 'Count your blessings'



1. Onderweg naar Frankrijk bekeken we de wolken, zie je de krokodil die een muis opeet? 2. Stoere ridder met zijn eerste pijl en boog 3. Bloemetjes voor mama 4. Waterpistolenpret in bad van de stacaravan.. thuis mag dat nooit :)


5. BBQ nr. 10 6. LOVE hide and seek 7. Ik maakte een start met het jaaralbum van dochterlief 8. en... zoonlief